omakuvaa_edited_edited.jpg

ABOUT THE ARTIST/ TAITELIJASTA

[ENG] Hi! I'm Kuutti Terävä, a  nonbinary freelancer artist based on Finland. Been walking on this rock starting from the year 2001, and I have been drawing actively for well over a decade. In my art weird animals and other kinds of critters are a common theme. With that, also fantasy art is on my comfort zone.

 

I have mostly done freelancer work and commissions for individuals. I have also worked as a digital colorist in couple webcomics. I have also actively taken part in artist communities in the internet. 

[FIN] Terve vaan! Olen Kuutti Terävä, muunsukupuolinen freelancer artisti joka tällä hetkellä asustaa Pohjois- Suomessa. Vuodesta 2001 lähtien on tullut täällä maan pinnalla tallustettua, ja siitä yli vuosikymmen on kulunut aktiivisesti piirtäen. Töissäni yleisiä teemoja ovat erilaiset eläimet ja muut mönkijät. Tämän lisäksi henkilökuvat ja fantasiataide ovat mukavuusaluettani. 

Olen tehnyt paljon freelancertöitä aktiivisesti ja myös tilaustöitä yksityishenkilöille. Olen myös toiminut väritysavustajana parissa netissä julkaistavasta sarjakuvassa. Olen myös aktiivinen jäsen taidepiireissä, niin netin puolella kuin oikeankin elämän puolella.

 

FOR THE CURIOUS | UTELIAILLE

Self portraits and tidbits of the artist 
Omakuvia ja tietoiskuja taiteilijasta

meet the art.png
 
 
potretti_edited.jpg